Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Трима българи са санкционирани от страна на САЩ за

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Трима българи са санкционирани от страна на САЩ за
Коментари Харесай

Елена Йончева от Брюксел: Всички чакаме да разберем Борисов ли е въпросният корумпиран лидер

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Трима българи са глобени от страна на Съединени американски щати за нарушение човешките права за лица и компании, измежду тях са Божков и Пеевски, напомни последните събития водещият на " Студио Хъ " по 7/8 тв Станислав Балабанов. По тематиката приказва непосредствено от Брюксел евродепутатът Елена Йончева:

" Ледът се пропука. От през днешния ден имаме голям късмет България да бъде друга. Големият въпрос е кого тъкмо тези българи са корумпирали. За страдание не трябваше да чакаме този отговор извън, а съответните органи у нас да проверяват лицата, би трябвало да разберем кого те са корумпирали, по какви схеми, този отговор всички ние чакаме, в случай че тези хора бъдат покрити, това значи, че доста мъчно ще преборим тази скица. Всички си мислим за господин Борисов, тъй като той е на власт последните години и би трябвало всички да понесат своята отговорност.

Това не е краят, а възможност с наши средства да слагаме завършек на това. Трябва да разберем кои са тези държавни чиновници и водач. Бобоков загатна за 4 млрд лв. на Борисов, и извън се приказва за корупция с огромни инфраструктурни планове и тук не се водеше никакво следствие. Нямаше същинска борба против тези хора. Това е добра начална стъпка и всички карти са в нас. " - разяснява Йончева.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР